fbpx

Explore 62 north

Please do not hesitate to contact us with any question you may have.

Explore 62 north AS
Indre kulen 55
6718 Deknepollen
Norway

Phone +47 99 69 81 13
bottlemail @ explore62.com


VAT 922 319 502 MVA


Iban: NO23 3633 6205 349
BIC / Swift: SPAVNOBBXXX


.
ski and sail in norway
E62 ønsker å være et selskap som utforsker og skaper entusiasme med spennende aktiviteter langs kysten av Norge. Vi er opptatt av å etterlate oss minst mulig fotspor og vil skape glede, spenning og mestring i naturen på naturens egne premisser. Nå ønsker vi deg velkommen ombord i seilskøyta Westland til 5 spennende dager med toppturer i Sunnmørsalpene.

I Sunnmørsalpene har vi tilgang på 10-15 fjelltopper med 1000 - 1700 høydemeter. De fleste av dem med fantastisk fjord utsikt. Guidene på våre toppturer har lokal kunnskap om fjellene og hvilke topper som er best å besøke ut ifra gjeldene vind, vær og snøforhold. Vi tar ingen risiko, det skal være trygt å reise på tur med Explore 62 North.

Vi bestreber oss alltid på å skape god stemning og spennende aktiviteter for våre gjester. Etter endt ski kjøring på dagen retter vi søkelys på lokal, kortreist mat og drikke. Vi lager alle måltid om bord i seilskøyta Westland, men om gjestene ønsker det kan vi finne på morsomme ting på ettermiddag og kveld.
  • Besøk på Haula vingård. Det stemmer, det finnes faktisk en vingård i kort avstand.
  • Besøk på den etter hvert velkjente Christian Gaard bygdetun.
  • Besøk på Rekkedal gjestehus som er et stort gårdstun med mange koselige stover og ulike gjestebord.
  • Vi kan også være med i fjøset på sau lambing.
  • Når vi fortøyer ved Sagafjord hotell har vi tilgang til fasiliteter som dusj, vaskemaskin, badstu med mer.

Denne sesongen er litt spesiell og vi vil selvsagt følge Covid-19 retningslinjene fra myndighetene. Derfor har vi laget markedets beste kansellering avtale der en kan avbestille og få tilbake pengene helt inntil 7 dager før avreise.

Våre ski og seil turer er 4 netter ombord i seilskøyta Westland og 4 dager med guida toppturer til den hyggelige pris av 12.900,- per. person. Vi har plass til 6 gjester på denne turen som starter og slutter i Ålesund.