fbpx

Explore 62 north

Please do not hesitate to contact us with any question you may have.

Explore 62 north AS
Indre kulen 55
6718 Deknepollen
Norway

Phone +47 99 69 81 13
bottlemail @ explore62.com


VAT 922 319 502 MVA


Iban: NO23 3633 6205 349
BIC / Swift: SPAVNOBBXXX


.

Explore 62 North vil våren 2021 seile til Lofoten og kjøre 4 turer med ski og seil eventyr. Turene tar utgangspunkt i en langhelg, med toppturer fra torsdag til søndag. Det er mulig å sjekke inn i seilskøyta allerede onsdag kveld. Programmet og bookingen er ikke helt klar på denne turen, det kommer om kort tid. Vi jobber med å skape gøyale aktiviteter på kveldene, finne god kortreist mat og finne de beste fjellene og traseene. Alle turer blir guidet av godkjent tindeveileder.

I Lofoten får du i pose og sekk med fjell, hav og kjekke folk. Opplevelsene står i kø og utsikten er overveldende. Fjellene i Lofoten er ikke de høyeste, men etter en kort vandring befinner man seg i alpint terreng. Det at fjellene er små gjør at man kanskje lager en rundtur hvor man får med seg flere topper og nedkjøringer på én dag. Det er mye å velge mellom.

De fleste skifjellene i Lofoten er 700 – 800 meter høye, med noen fjell over 1000 meter, som klassikeren Geitgallien (1085 moh.). Det at man starter turen rett opp fra havnivå gjør at man får en markant høydefølelse. Selv om Lofotfjellene er bratte og alpine, finnes det skikjøringsmuligheter for alle nivåer. Det finnes noen klassiske turer i enklere terreng, som byr på nydelig skikjøring med mektig utsikt. Noen av fjellene er kun tilgjengelig med båt og det er nettopp derfor vi seiler inn til foten av fjellet og starter toppturen der. På våre seilinger mellom fjellene vil vi se etter hvalene og mate de majestetiske havørnene!

Pris per gjest 15.900,-

* Turen starter i Svolvær torsdag morgen klokken 07:00 og slutter i Svolvær søndag klokken 18:00
* Fire netter og alle måltider ombord i seilskøyta Westland
* Fire dager med guidet toppturer i fjellene rundt magiske Lofoten

Jeg er interessert i denne opplevelsen!
Når du fyller ut skjema under er du registrert på vår "interesse liste"  Når turen og programmet er endelig satt vil vi sende deg en e-post med alle detaljer. Da åpner bookingen og dere kan ta stilling til om dere ønsker å oppleve magiske Lofoten sammen med oss:-:)

Fyll inn skjema under og få Nok 1.000 i rabatt ved bestilling av tur!

Please enable the javascript to submit this form